De make-up collectie van John van G is als een ontdekkingsreis door de geheimen van professionele visagie. De kracht schuilt in de veelkleurige kleurcollectie, de compleetheid van het assortiment, het milieubewuste magnetische kliksysteem, de vriendelijke prijs voor topkwaliteit, de uitstekende huidverdraagzaamheid en de toegevoegde verzorgende elementen.

John van G is constant bezig met nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering. De collectie is gegarandeerd dierproefvrij.

EEN UIGEKIEND CONCEPT.
De keuze van uw make-up is simpel: u koopt een magnetische beautybox in de maat die u bevalt, kiest uit het enorme kleuraanbod een magneetblokje oogschaduw, blusher of eyebrow en klikt hem vast in de beautybox. Kies daar een bijpassende lippenstift, lipgloss of nagellak, mascara, foundation en poeder bij, die bij uw huidkleur en -conditie passen en u hebt de noodzakelijke basis voor een professioneel en persoonlijk make-up palet, dat zijn weerga niet kent. Als u het blokje hebt opgebruikt koopt u een nieuw blokje voor dezelfde beautybox.